Latvijas hokeja izlases bronzas medaļa – Alūksnē! - Alūksnes novads

Latvijas hokeja izlases bronzas medaļa – Alūksnē!

Ziņa, ka 30. maija pievakarē viens no mūsu Latvijas izcilās, zelta vērtās bronzas hokeja valstsvienības – Ralfs Freibergs – viesojoties pie radiem Alūksnē, aicina alūksniešus uz tikšanos, lai savām acīm redzētu Pasaules čempionātā hokeja izcīnīto bronzas godalgu, mazus un lielus hokeja līdzjutējus apskrēja ātri vien.

Neskatoties uz tieši pirms izziņotā tikšanās laika uznākušo lietu, interesenti pulcējās, lai vēl un vēlreiz dalītos priekā par izcīnīto medaļu, apskatītu un aptaustītu to, nofotografētos kopā ar hokejistu vai iegūtu kāroto autogrāfu.

Ralfu Freibergu sveica arī Alūksnes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers, dāvinot kasti godam nopelnīta Alūksnē darītā “Alūksnes alus”!

Paldies Ralfam Freibergam par viesošanos Alūksnē un vēlmi dalīties priekā par izcīnīto bronzas godalgu ar alūksniešiem! Esam patiesi lepni ar Latvijas hokejistu paveikto šī gada čempionātā!

Paldies Alūksnes Kultūras centra un Alūksnes Sporta centra kolektīviem, pašvaldības aģentūrai “Spodra”, paldies Jurijam Marinovam, Edgaram Podniekam par zibenīgo rīcību, lai varētu godam sarīkot sagaidīšanas svētkus!

Skip to content