Atsākti Tālavas ielas 2. kārtas posma būvdarbi Alūksnē - Alūksnes novads

Atsākti Tālavas ielas 2. kārtas posma būvdarbi Alūksnē

Atsākti Tālavas ielas 2. kārtas posma būvdarbi AlūksnēAlūksnē ir atsākti un šovasar tiks pabeigti Tālavas ielas 2. kārtas pārbūves darbi, tādēļ Alūksnes novada pašvaldība lūdz autovadītājus vēl nedaudz pacietības ielas posma pārbūves laikā un atgādina, ka ir jāievēro satiksmi regulējošās zīmes un norādes.

Objektā vēl jāizbūvē bruģēta gājēju ietve, jāuzstāda divi atpūtas soliņi gājējiem, jāuzklāj asfalta virskārta, jāpabeidz lietus ūdens atvades risinājumi – ievalkas ceļmalās, jāveic teritorijas apzaļumošana, kā arī jāatjauno horizontālie ielu apzīmējumi un jāuzstāda jaunas ceļa zīmes. Iepretim maizes kombinātam pārbūvēs esošos stāvlaukumus, paredzot auto novietošanu 450 leņķī pret brauktuvi. Starp stāvvietām un Tālavas ielas brauktuvi paredzēta 2 m plata atdalošā josla. Pārbūvēs arī esošo sabiedriskā transporta apgriešanās vietu, paredzot apgriešanos no atsevišķas braukšanas joslas un apvienojot apgriešanās laukumu ar pieturas paplašinājumu. Sabiedriskā transporta pieturu aprīkos ar nojumi.

Būvdarbi tiek veikti par Satiksmes ministrijas piešķirto valsts budžeta finansējumu un pašvaldības budžeta līdzekļiem. Darbus veic SIA “ASFALTBŪVE”, būvprojekta autors ir SIA “Vertex projekti”, būvuzraudzību nodrošina SIA “RoadLat”. Projektu vada Alūksnes novada pašvaldības Centrālās administrācijas projektu vadītāja Una Tetere-Teterovska.

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content