Unikāls garšu piedzīvojums Alūksnes Muižas parka svētkos - Alūksnes novads

Unikāls garšu piedzīvojums Alūksnes Muižas parka svētkos

Sestdien, 15. jūlijā, Alūksnes Muižas parka svētki “Daba runā uz cilvēku. PĀRMAIŅAS” no pulksten 17.00 aicinās ikvienu ienākt parkā, kas būs atdzīvojies ar mūziku, mākslu un citām interesantām un radošām norisēm.
No pulksten 17.00 līdz 22.00 pie Aleksandra paviljona ar uzņēmuma “Kūkot” gādību apmeklētājiem būs iespēja baudīt Alūksnē ražotus konditorejas izstrādājumus – dažādu garšu kūciņu un mandeļu cepumu izlases, kā arī siltos dzērienus – kafiju un tēju.
 
Apmeklētāju ērtībām teritorijā būs ierīkoti galdiņi un sēdvietas, savukārt no pulksten 19.00 līdz 19.40 apmeklētājus priecēs dzīvā mūzika.
Jāņem gan vērā, ka saldumu izlases būs pieejamas ierobežotā daudzumā, tādēļ ir iespējama rezervācija, darba dienās zvanot pa tālruni 28668784. Vienas saldumu izlases cena 1 personai 6 eiro. Būtiski, ka norēķināties varēs skaidrā naudā.
 
Pasākums notiek projektā “Versts full of Feeling in Eastern Latvia”/ “Sajūtu pilnas verstis Austrumlatvijā” VERSTS OF FEELINGS 2, kas tiek īstenots pārrobežu sadarbības programmā 2014.-2020.gadam un to līdzfinansē Eiropas Savienība.
 
ES logoVersts of Feelings
Skip to content