Muzikāla izrāde bērniem "Brīnumputns" - Alūksnes novads

Muzikāla izrāde bērniem “Brīnumputns”

Alūksnes Muižas parka svētki “Daba runā uz cilvēku. PĀRMAIŅAS” 15. jūlijā būs draudzīgs arī pašiem mazākajiem apmeklētājiem.

Pie Putnu paviljona plkst. 18.00 visus priecēs muzikāla izrāde bērniem “Brīnumputns” no sērijas “Čučumuižas pasakas”. Pasākuma vietā būs sēdvietas, bet aicinām ņemt līdzi pledus un segas, lai var ērti baudīt izrādi.

Pasakas stāsta, ka laimīgs esot tas, kura sirdi skārusi brīnumputna dziesma. Taču, kur meklēt šo brīnumputnu? Varbūt brīnumputnu meklējot, ir tapis Putnu paviljons muižas parkā? Stāsta, ka tur mituši fantastiski putni no tāltālām zemēm, taču brīnumputna starp tiem nebija. Varbūt ticēt brīnumputnam ir tas pats, kas ticēt rūķiem, fejām, pasakām? Ja tu brīnumam tici, tu to piedzīvosi. Kur mīt patiesais brīnums, tev pastāstīs Čučumuižas rūķīšu Krustmāmiņa savās pasakās. Čučumuižas rūķīši Alūksnē pavasarī svinēja savu 30.jubileju un tagad atkal vēlas satikties ar saviem mazajiem draugiem, lai kopā izspēlētu jaunus piedzīvojumus.

Pasākums notiek projektā “Versts full of Feeling in Eastern Latvia”/ “Sajūtu pilnas verstis Austrumlatvijā” VERSTS OF FEELINGS 2 un ir bez maksas.

Projekts tiek īstenots pārrobežu sadarbības programmā 2014.-2020.gadam un to līdzfinansē Eiropas Savienība.

ES logoVersts of Feelings

Skip to content