Tiekas sarunā par Latvijas Ordeņu brālības salidojumu Alūksnē - Alūksnes novads

Tiekas sarunā par Latvijas Ordeņu brālības salidojumu Alūksnē

Tiekas sarunā par Latvijas Ordeņu brālības salidojumu AlūksnēŠodien, 7. novembrī, Alūksnes novada pašvaldībā viesojās Latvijas Ordeņu brālības domes priekšsēdētājs Juris Griķis un organizācijas pārstāves Māra Kokina, Kamena Kaidaka un Māra Kaijaka (Svīre), lai pirmajā tikšanās reizē apspriestu Latvijas Ordeņu brālības salidojumu, kas plānots Alūksnes novadā nākamā gada 8. jūnijā.

Ordeņu brālība apvieno ļaudis, kas apbalvoti ar Triju Zvaigžņu ordeni, Viestura ordeni, Atzinības Krustu vai ar šo ordeņu Goda zīmi. 2024. gadā aprit 25 gadi kopš organizācijas izveides pirmsākumiem. Ik gadu vasarā notiek Latvijas Ordeņu brālības salidojums kādā no Latvijas pilsētām un nākamajā gadā gods uzņemt viesos izcilus, augsti novērtētus un Latvijai svarīgus cilvēkus būs Alūksnes novadam.

Latvijas Ordeņu brālības pārstāvji tikās ar pašvaldības domes priekšsēdētāju Dzintaru Adleru un priekšsēdētāja vietnieku Aivaru Fominu, Alūksnes novada Kultūras centra, Alūksnes novada muzeja, Alūksnes Tūrisma informācijas centra, Alūksnes un Apes novada fonda pārstāvjiem. Sarunas laikā tika pārrunāta sadarbība un gatavošanās nākamā gada salidojuma norisei Alūksnē.

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content