SVĒTKU DIENA “MANAI LATVIJAI” - Alūksnes novads

SVĒTKU DIENA “MANAI LATVIJAI”

Reiz, kādā mazā, bet skaistā pasaules malā, dzīvoja tāda zeme vārdā Latvija, kurai šogad 105. gadadiena. Vesels mūžs jau nodzīvots. Zāle, rotāta sarkanbaltsarkanos toņos, gaida “Sprīdīša” bērnus un darbiniekus, lai nozīmīgajam notikumam par godu, vienotos himnai “Dievs, svētī Latviju!”

Ar dziesmām šogad visus priecēja mūsu iestādes bērni, kuri apmeklē Alūksnes Bērnu un jauniešu centra dziedāšanas pulciņu “Puķuzirņi”. Viņu izpildījumā dziesmas par Latviju – tās skaistumu, dabas krāšņumu un gadalaiku krāsām, kur pavasarī, atgriežoties gājputniem, dzirdam putnu dziesmas, bet vasarā gaisā virmo liepziedu smarža. Kur rudenī koku lapas čab zem kājām, bet ziemā, gaidot ziemassvētkus, virpuļojam līdzi baltām sniegpārslām.

Un kāda ir Tava Latvija? Sprīdīša par savu Latviju mācījās, domāja, gatavojās un svinēja katrā grupiņā visu svētku nedēļu.

SVĒTKU DIENA “MANAI LATVIJAI” SVĒTKU DIENA “MANAI LATVIJAI” SVĒTKU DIENA “MANAI LATVIJAI” SVĒTKU DIENA “MANAI LATVIJAI” SVĒTKU DIENA “MANAI LATVIJAI” SVĒTKU DIENA “MANAI LATVIJAI”

Sagatavoja: mūzikas skolotājas Linda BERKULE, Vita VĒRDIŅA
Foto no sporta skolotājas Ditas HOLLAS un  grupu skolotāju arhīviem

Skip to content