Jaunas ziemas izklaides un atpūtas objektu vietas Alūksnē - Alūksnes novads

Jaunas ziemas izklaides un atpūtas objektu vietas Alūksnē

 

Ziemas sporta piedāvājuma reklāma - slēpošana, slidošana Alūksnē

Ziema Alūksnē ir patiesi skaista! Lai to kārtīgi izbaudītu, šogad esam papildinājuši dažādu ziemas izklaides un sportiskas atpūtas objektu klāstu Alūksnē. Aicinām tos izbaudīt jau sestdien, 16. decembrī, kad notiks Ziemassvētku tirdziņš Alūksnē!

 

SLIDOŠANA. Aicinām doties uz slidotavu, ko esam ierīkojuši stāvlaukumā Skolas un Ojāra Vācieša ielu krustojumā, Alūksnē. Esam uzstādījuši arī skaļruni, kas atskaņo mūziku darbdienās no pulksten 16 līdz 21, brīvdienās no 14 līdz 19. Sestdien, 16. decembrī mūzika skanēs no pulksten 9 līdz 19.

Jāņem gan vērā, ka šī slidotava ir paredzēta slidošanai bez hokeja nūjas un ripas. Lielākiem un mazākiem hokejistiem lūdzam izmantot jau zināmo slidotavu pie ģimnāzijas.

 

SLĒPOŠANA. Alūksnes Muižas parkā esam izveidojuši nelielu slēpošanas trasi, kur iedzīta sliede slēpošanai klasiskajā solī. Pie trases var nokļūt, dodoties pa kreiso pusi gar Ziemassvētku egli, kas atrodas blakus Tūrisma informācijas centram Ojāra Vācieša ielā 1. Pie trases izvietosim arī informatīvu plakātu par slēpošanas virzienu – to gan jāņem vērā, citādi var gadīties “saslēpoties” ar kādu citu slēpotāju!

Ja esat slēpošanas klasikas soļa piekritējs, ir iespēja slēpot arī Alūksnes vidusskolas stadionā Kanaviņu ielā 14 vai pie vidusskolas jaunāko klašu ēkas Lielā Ezera ielā 26.

 

NOBRAUCIENI NO KALNIŅA. Vējš svilpo gar ausīm – nu, kas var būt labāks par šo?! Tikai nobrauciens no vēl augstāka kalniņa!

Mazākajiem veidojam kalniņu Muižas parka teritorijā Ojāra Vācieša ielas malā (pirms krustojuma ar Skolas ielu, blakus skulptūrai “Ziemeļvējš” un Ziemassvētku eņģeļiem).

Drosmīgākajiem, protams, kalniņš pie Eola tempļa Muižas parkā – esam noblietējuši sniegu un kalniņš gaida braucējus!

Un trešā iespēja ir Alūksnes Sporta centra teritorijā, ēkas aizmugurē, kur arī virzienā no Jāņkalna ielas puses uzkalniņā ir izveidots neliels nobrauciens.

 

Visās aktīvās atpūtas vietās gan lūdzam būt draudzīgiem citam pret citu un arī pret dabu – ko esam atnesuši līdzi, to arī aiznesam projām.

 

Skip to content