Sumināts 2024. gada pirmais mazulis Alūksnes novadā – Annija - Alūksnes novads

Sumināts 2024. gada pirmais mazulis Alūksnes novadā – Annija

Sumināts 2024. gada pirmais mazulis Alūksnes novadā – AnnijaŠodien, 17. janvārī, Alūksnes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers un Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Inga Ozoliņa svinīgi sveica pirmo 2024. gadā dzimušo un Dzimtsarakstu nodaļā reģistrēto Alūksnes novada mazuli.

Īpašais gods kļūt par Alūksnes novada 2024. gada pirmo mazuli bija 1. janvārī dzimušajai Annijai Galviņai no Zeltiņu pagasta. Pašvaldības pārstāvji sumināja jaundzimušo, viņas māmiņu Lanu, tēti Edgaru un brālīti Lauri. Mazulītes ģimene svinīgajā brīdī no pašvaldības saņēma siltu sedziņu un saktiņu – īpašu latviešu sievietes rotu, kas simbolizē sauli un dzīvību, dod svētību un sargā dzimtu. Simbolisku velti ar vēlējumu būt labam vecākajam brālim māsiņai saņēma arī brālis Lauris.

– Lepojamies ar katru mūsu novada iedzīvotāju. Ar lielu prieku raugos uz jūsu ģimeni, kur šis jau ir otrais bērniņš. Mūsu valstij ir ļoti svarīgi, lai iedzīvotāju skaits pieaug. Novēlu jūsu ģimenei izturību, veselību un mīlestību! – sveicot mazās Annijas ģimeni, sacīja Dzintars Adlers.

 

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content