Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē - Alūksnes novads

Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē

Vinnijs Pūks un Sivēntiņš teica : «Šodiena ir mana mīļākā diena!» Šodiena ir mūsu mīļās Pienenītes mīļākā diena! Jo Pienenītei šodien dzimšanas diena! 46 gadi nav daudz un nav arī maz. Mums ir izveidojušās savas tradīcijas, ir savas vērtības, kas katram no Pienenītes iemītniekiem ir svarīgas.

Mūsu bērnudārzā ir visjaukākie bērni pasaulē, zinošākās skolotājas un čaklākie darbinieki.

Šo dienu mēs pavadījām Lieldienu gaisotnē, dejojām, dziedājām, gājām rotaļās, ripinājām olas un cienājāmies ar mūsu profesionālo pavāru izcepto kliņģeri. Paldies arī Jums vecāki par atbalstu, uzmundrinājumu un brīnišķīgajiem bērniem.

Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē Pienenītes dzimšanas diena Lieldienu gaisotnē

Skip to content