Apbalvo par izciliem sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos - Alūksnes novads

Apbalvo par izciliem sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos

Apbalvo par izciliem sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursosTradicionāli, mācību gadam noslēdzoties, Alūksnes novada pašvaldība sumina skolēnus, kuri visa mācību gada garumā uzrādījuši teicamus rezultātus gan mācību priekšmetu olimpiādēs, gan labus sasniegumus sportā, mūzikā un interešu izglītībā. 

2023./2024. mācību gadā 63 skolēniem bijuši teicami rezultāti Valsts izglītības satura centra organizētajās olimpiādes dažādās vecuma grupās un mācību priekšmetos. Tāpat par sasniegumiem sportā apbalvoti 13 novada skolēni, bet par sasniegumiem mūzikā deviņi. Seši jaunieši un pieci kolektīvi saņēma Pateicības rakstu par sasniegumiem interešu izglītībā.

Godināti arī 49 Alūksnes novada pedagogi, jo skolēnu augstie rezultāti olimpiādēs un konkursos nav iedomājami bez viņu radošā un iedvesmojošā darba. Visi apbalvotie saņēma Pateicības rakstu un naudas balvu no pašvaldības budžeta, kas kopsummā sastādīja 10 600 EUR.

– Sakām lielu paldies ģimenēm par skolēnu atbalstīšanu un motivēšanu darbam ārpus mācību programmām, paldies pedagogiem un skolu vadībai par ieguldīto darbu skolēnu sagatavošanā olimpiādēm, konkursiem un sacensībām, kas bieži vien ir neizmērāms un skaitliski nenovērtējams darbs. Esam gandarīti par mūsu skolēnu un pedagogu sasniegumiem, – norāda Izglītības pārvaldes vadītāja Gunta Kupča.

 

Sagatavoja: Sanita SPUDIŅA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content