Apstiprina Alūksnes ezera piekrastes attīstības meta projektēšanu - Alūksnes novads

Apstiprina Alūksnes ezera piekrastes attīstības meta projektēšanu

Apstiprina Alūksnes ezera piekrastes attīstības meta projektēšanu29. augustā notikušajā Alūksnes novada pašvaldības domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu par pašvaldības rīkotā metu konkursa “Ezera piekrastes attīstība” tālāku virzību – līguma noslēgšanu ar metu konkursa uzvarētāju par projektēšanu un autoruzraudzību.

Ar iesniegto metu var iepazīties ŠEIT.

Kā zināms, metu konkurss saistīts ar bijušās VEF ražotnes teritoriju Alūksnē un tai pieguļošo apkārtni, ietverot ezera piekrasti no vecā tilta uz Pilssalu līdz esošajai ezera piekrastes takai virzienā uz Tempļakalnu.

Par atbalstu ieceres tālākai virzībai un finansējuma piešķiršanai domes sēdē no 14 klātesošiem deputātiem balsoja astoņi: Dzintars Adlers, Druvis Tomsons, Jānis Sadovņikovs, Ilze Līviņa, Jānis Skulte, Laimonis Sīpols, Maruta Kauliņa un Modris Račiks, pret – Verners Kalējs, balsojumā atturējās – Arturs Dukulis, Artūrs Grīnbergs, Druvis Mucenieks, Līga Langrate un Modris Lazdekalns.

Pašvaldības izsludinātajā metu konkursā piedāvājumu iesniedza viens pretendents. Pēc žūrijas komisijas darba veikšanas – iesniegtā meta izvērtējuma atbilstoši visiem konkursa nolikumā izvirzītajiem kritērijiem – un meta devīzes atvēršanas kļuva zināms, ka iesniegtā meta autors ir SIA “NAMS”.

26. augustā notikušajā Alūksnes novada pašvaldības domes komiteju apvienotajā sēdē SIA “Nams” valdes loceklis Māris Malahovskis prezentēja iesniegto metu, ar komitejas audioierakstu var iepazīties šeit: https://aluksne.lv/index.php/pasvaldiba/par-aluksnes-novada-domes-darbu/komitejas/finansu-komiteja/

Piekraste

Skip to content