Aicinām uz Meža dienu pasākumu - Alūksnes novads

Aicinām uz Meža dienu pasākumu

Aicinām uz Meža dienu pasākumu30. septembrī Alūksnes Muižas parks papildināts ar jauniem stādījumiem! Paldies Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas 10. A, 10. B, 11. A klasei un skolotājai Ingunai Vilemsonei par dalību Alūksnes novada pašvaldības īstenotajā projektā “Meža dienas 2024 Latvijas pašvaldībās – veidosim daudzveidīgu, videi draudzīgu un saimnieciski rosīgu Latviju!”.

Aicinām projektā iesaistīties ikvienu iedzīvotāju – sestdien, 5. oktobrī, kad pulksten 11.00 aicinām uz pasākumu Alūksnes Muižas parkā pulcēties ģimenes. Kopā ar Alūksnes novada muzeja gidu un Alūksnes mežniecības mežzini iepazīsim parka dabas un kultūrvēstures bagātības, izzināsim mizgrauža ietekmi uz vides izmaiņām un iespējamos risinājumus. Papildinot parku ar jauniem koku un krūmu stādījumiem un piedaloties interaktīvās, aizraujošās aktivitātēs, gūsim iedvesmojošu un izzinošu pieredzi. Tikšanās Alūksnes Jaunās pils pagalmā.

Pasākums notiek Alūksnes novada pašvaldības īstenotā projekta laikā projektu konkursā “Meža dienas 2024. gadā” ar moto “Veidosim daudzveidīgu, videi draudzīgu un saimnieciski rosīgu Latviju un tīkamu tās ainavu!”.

Skip to content