Izglītības un sporta centra būvdarbi turpinās - Alūksnes novads

Izglītības un sporta centra būvdarbi turpinās

Alūksnē turpinās Izglītības un sporta centra un stāvlaukuma Lielā Ezera ielā būvniecība. Ir noasfaltēts stāvlaukums Lielā Ezera ielā, izbūvēta lietusūdens kanalizācija un apmales gājēju celiņiem pie stāvlaukuma. Plānots izbūvēt dabīgā akmens segumu un bruģēt gājēju celiņus pie Lielā Ezera ielas.

 Turpinās ūdensvada un sadzīves kanalizācijas izbūve sporta centram, uz jumta uzmontētas ventilācijas iekārtas, iekštelpās notiek alumīnija iekšdurvju montāža. Nogāzē pie Jāņkalna ielas izbūvēts dabīgā akmens segums.

 Ēkā turpinās ģipškartona starpsienu izbūve un inženierkomunikāciju ierīkošana tajās, finiera apšuvuma izbūve sienām lielajā sporta zālē. Multifunkcionālajā zālē montēs gaismekļus un plānots uzsākt sporta grīdas izbūvi. Ārpusē turpināsies jumta karnīžu mezglu izbūve, fasādes kasešu montāža, lietusūdens kanalizācijas izbūve, teritorijas apgaismojuma balstu un kabeļu izbūve stāvlaukumam pie Helēnas ielas, kā arī teritorijas planēšana.

 Projektu “Izglītības un sporta centra izveide Alūksnes pilsētā”” Alūksnes novada pašvaldība īsteno kā augstas gatavības projektu ar atbalstu no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas un Izglītības un zinātnes ministrijas.

 Darbus objektā veic SIA “MONUM”, projekta autors – SIA “BM-projekts”, būvuzraudzību nodrošina SIA “Būvuzraugi LV”. Projektu vada Alūksnes novada pašvaldības Centrālās administrācijas Plānošanas un attīstības nodaļas vadītāja Inese Zīmele-Jauniņa.

Evita Aploka,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas Sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content