Alūksnes Sporta centrā viesojās projekta partneri no Igaunijas - Alūksnes novads

Alūksnes Sporta centrā viesojās projekta partneri no Igaunijas

Alūksnes Sporta centrā viesojās projekta partneri no Igaunijas10. septembrī Alūksnes Sporta centrā viesojās Setomā pašvaldības un Repinas Sporta kluba pārstāvji no Igaunijas.

Tikšanās laikā projekta partneri pārrunāja līdzšinējo pieredzi projektā “SPORTS VISIEM”, kā arī apsprieda nākamo aktivitāšu un pasākumu plānu. Turpmāk paredzēts organizēt diskogolfa turnīru, orientēšanās pasākumu un skrējienu ap ezeru Varskā.

Projekta partneriem bija iespēja iziet jauno veselības stiprināšanas un aktīvās atpūtas maršrutu Alūksnes pilsētvidē “10 000 soļi SVAIGA GAISA un 1 000 grami ZINĀŠANU”.

Projektu “Vietējo sporta kopienu aktivizēšana no pierobežas reģioniem, izmantojot pārrobežu sadarbību”/“The activation of local sport communities from border regions through cross-border cooperation” SPORTS VISIEM/ SPORTS FOR ALL finansē Interreg VI-A Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programma 2021.-2027. gadam”.

Alūksnes Sporta centrā viesojās projekta partneri no Igaunijas Alūksnes Sporta centrā viesojās projekta partneri no Igaunijas Alūksnes Sporta centrā viesojās projekta partneri no Igaunijas Alūksnes Sporta centrā viesojās projekta partneri no Igaunijas

Skip to content