Pārmaiņas, kas ir vērstas uz attīstību un zināšanu iegūšanu! - Alūksnes novads

Pārmaiņas, kas ir vērstas uz attīstību un zināšanu iegūšanu!

Šogad kā katru gadu arī RTU organizē atvērto durvju dienas, kurās būs iespēju uzzināt par RTU Cēsu studiju un zinātnes centru. Atvērto durvju dienas skolēniem sniedz ieskatu ko mēs – RTU Cēsu SZC piedāvājam. Dot ne tikai mācību procesā ar zinošiem un kompetentiem pasniedzējiem, bet arī ko spēj sniegt mūsu laboratorija theLAB Cēsis ar visām tās iespējām.  

Nododot informāciju skolēniem mēs vēlamies, lai viņi zina savus mērķus un redz savi pasaulē, kurā ir ieguvuši labas zināšanas. RTU Cēsu SZC šogad ir ceļā uz jaunām studiju programmām, lai sniegtu Vidzemes reģiona vidusskolu absolventiem, iespēju apgūt studijas Cēsīs. Vēlamies piedāvāt studiju programmu “Adaptronika”, kura ir vērsta uz mākslīgo intelektu un robotizētu iekārtu adaptāciju ar mūsdienu tehnoloģijām, tā pat piedāvāsim iespēju iestāties studiju programmā “Materiālu tehnoloģijas un dizains”, abas studiju programmas ir profesionālā bakalaura līmenī, lai Vidzemes reģionu attīstītu ar jauniem un izciliem speciālistiem. Tā pat pilnveidojam esošās studiju programmas, kuras ceļam augstākā līmenī no koledžas uz bakalaura līmeni.   

            Atvērto durvju dienu ietvaros informēsim arī par theLAB Cēsis iespējam, kur studentiem ir iespēja īstenot savas idejas, projektus un pilnveidot savas prasmes. Laboratorija ir aprīkota ar dažādām iekārtām, lai spētu vēlmes pārvērst par realitāti, spēt piešķirt dzīvību ar vadiem, čipiem un izdomas spējam uzburt robota roku, kura spēj mums paspiest roku par labi padarītu darbu. 

            Atvērto durvju dienas pasākums šogad notiks virtuāli, caur vietni ienac.rtu.lv, kurā būs izvietoti virtuāli RTU fakultāšu un studiju centru stendi. Saziņa notiks ar tiešsaistes sarakstes palīdzību.  

Mēs ticam, ka arī šādā veidā spējam parādīt mūsu iespējas plaši un ar interesi. Piebilstot, ka esam pabeiguši, vērienīgu remontu un ar skolas atsākšanos studentiem sniegsim gaišas, mājīgas telpas, kurās iegūt zināšanas un savas domas realizēt par prototipiem, kas spēj pārvērst pasauli.  

            Gaidīsim skolēnus 26. februārī pieslēdzoties no 9:00 līdz 16:00 ienac.rtu.lv lapā, kur atradīsiet mūsu stendu RTU Cēsu studiju un zinātnes centrs. RTU Cēsu SZC ir un būs gatavs uzņemt vidusskolas absolventus, lai ar 1. septembri sāktu savas studiju gaitas. 

Skip to content