Pirms koncerta būs iespēja veikt bezmaksas antigēnu eksprestestu - Alūksnes novads

Pirms koncerta būs iespēja veikt bezmaksas antigēnu eksprestestu

Alūksnes pilsētas svētkos, 31. jūlijā, pirms grupas “Musiqq” un Intara Busuļa koncerta Alūksnes novada pašvaldība nodrošinās iespēju interesentiem veikt antigēnu eksprestestu uz Covid-19.

Šo iespēju pašvaldība radījusi tiem interesentiem, kuri vēlas apmeklēt koncertu, taču nav vakcinēti pret Covid-19 vai pārslimojuši to, un nevar uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu.

Testu veikt varēs 31. jūlijā no pulksten 14.00 līdz 18.00 pašvaldības aģentūras “ALJA” ēkā, Pilssalas ielā 10, Alūksnē. Testa veikšanai nav nepieciešams iepriekš pierakstīties. Testēšanu veiks SIA “Centrālā Laboratorija”.

Ierodoties uz testa veikšanu, jābūt mutes un deguna aizsegam, personu apliecinošam dokumentam – pasei vai ID kartei. Pusstundu pirms testa veikšanas vēlams neēst.

Testa rezultātu 15-20 minūšu laikā pēc tā veikšanas turpat varēs saņemt izdrukātā veidā. Rezultāts derīgs 6 h pēc tā veikšanas brīža. Ieejai koncertā būs nepieciešams uzrādīt negatīvu Covid-19 antigēna eksprestesta rezultātu, personu apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte) un personalizētu biļeti, kas iegādāta uz C sektoru (ieeja C sektorā būs no stadiona puses). Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv, kases pirms koncerta būs arī pie ieejas estrādes teritorijā. Alūksnes Kultūras centra kase 31. jūlijā būs atvērta no 9.00 līdz 15.00.

Sagatavoja: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content