Atjaunota Alsviķu vasaras brīvdabas estrādes deju grīda - Alūksnes novads

Atjaunota Alsviķu vasaras brīvdabas estrādes deju grīda

 Vasaras sākumā saremontēta deju grīda brīvdabas estrādē Alsviķos. Tas notika, pateicoties Alsviķu pagasta kultūras nama un Alsviķu pagasta pārvaldes ieplānotajam finansējumam, kā arī 2 933,99 EUR izmantojot no Alūksnes novada pašvaldības piešķirtajiem pagastu teritoriālo vienību infrastruktūras un vides kvalitātes uzlabošanas mērķprogrammas līdzekļiem. Paldies Alūksnes novada domes iepriekšējā sasaukuma deputātiem par sapratni un atbalstu!

 Pēc tirgus izpētes procedūras veikšanas un rezultātu apkopojuma Alsviķu pagasta pārvalde noslēdza līgumu ar SIA “PAMATI” par Alsviķu vasaras brīvdabas estrādes deju grīdas remontu par kopēju līgumcenu 24 080,48 EUR ar PVN. Nepilnos divos mēnešos visi remontdarbi, kas saistīti ar deju grīdas seguma maiņu, tika pabeigti. Šobrīd deju grīdas segums no mitrumizturīgā saplākšņa ir nomainīts uz koka dēļiem.

 Atjaunoto deju grīdu šovasar ir iedejojuši pagasta kultūras nama deju kolektīvi “Vēlreiz” un “Jandāls”, organizējot mēģinājumus, kā arī ārstnieciskās vingrošanas dalībnieces izmantojot savām aktivitātēm.

Marina Ramane,
Alsviķu pagasta kultūras nama vadītāja

Skip to content