Mazdārziņu teritorijās jāievēro atkritumu savākšanas kārtība! - Alūksnes novads

Mazdārziņu teritorijās jāievēro atkritumu savākšanas kārtība!

  • “Kalnadruvu”, “Pullana” un “Sīļu” teritoriju iedzīvotāji, zemes lietotāji un dārziņu apsaimniekotāji atkārtoti tiek aicināti iegādāties “Pilsētvides serviss” marķētos maisus uzņēmuma Klientu centrā Rūpniecības ielā 8f, Alūksnē. Ceturtdienās piepildītus maisus līdz plkst.10.00 ir jānovieto izveidotajās atkritumu savākšanas vietās.

 

 Šie laukumi tika izveidoti, lai ikvienam mazdārziņu teritoriju zemes lietotājam un dārziņu apsaimniekotājam atvieglotu sadzīves atkritumu apsaimniekošanas jautājumu, taču diemžēl novērojams, ka savākšanas vietās tiek likti nemarķēti maisi ar sadzīves atkritumiem.

 

 Ja atkritumu savākšanas vietās turpmāk tiks likti maisi bez “Pilsētvides servisa” marķējuma vai arī, ja maisi tiks izlikti citviet, nevis norādītajās atkritumu savākšanas vietās, šāda atkritumu apsaimniekošanas sistēma mazdārziņu teritorijās tiks pārtraukta un tādā gadījumā būs jāslēdz līgumi par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu un jāizmanto konteineri. Sevišķi kritiska situācija ir “Sīļos”.

 

  • Lūgums lietas un preces, kuras tiek vestas uz Eko laukumu, neatstāt vienkārši pie vārtiem. Sazvanot klientu centru, vārti tiks atvērti un šīs lietas varēsim pieņemt.

 

  • Turpmāk lūdzam iedzīvotājus atkritumu izvešanu telefoniski vai rakstiski pieteikt laikus – līdz iepriekšējas darba dienas plkst. 16.00, lai varam precīzāk plānot maršrutus.  

 

Jautājumu gadījumā gaidīsim zvanus pa tālruni 26622989.

SIA “Pilsētvides serviss” informācija

Skip to content