Sporta un atpūtas diena Ilzenē - Alūksnes novads

Sporta un atpūtas diena Ilzenē

Laikapstākļu lutināta, 21. augustā Ilzenē notika sporta un atpūtas diena “Sporto un asini prātu”.  Organizatori bija sarūpējuši dažādas disciplīnas, kurās dalībnieki varēja pierādīt gan savu veiklību un pacietību, gan atjautību un komandas saliedētību. Dalībnieki sacentās šādās aktivitātēs – “Kombinētā stafete”, “Met pa bundžām”, “Purvs”, “Trāpi mērķī”, “Igauņu dragreiss”, “Aklās vistiņas”, “Zini vai mini”, “Tornis” un “Pendeles”. Dalībnieku pulciņš sanāca diezgan kupls – pavisam piedalījās astoņas komandas.

 Kopvērtējumā veiklākie un atjautīgākie izrādījās: 1. vieta komandai “Kaimiņu būšana” (Ivars Laiva, Karlīna Laiva, Ivo Cauka), 2. vietā ierindojās komanda “Zeperi” (Eduards Līdumnieks, Agita Līdumniece, Rihards Salmiņš) savukārt 3.vietu ieguva komanda “ARS” (Sindija Žīgure, Alise Kazaine, Roberts Mednis).

 Godalgoto vietu ieguvēji tika apbalvoti ar medaļām, diplomiem un organizatoru un sponsoru sarūpētām balvām. Paldies sponsoriem Zero Wake Park, Pirts baudas, KRK Vidzeme, Dacei Brūniņai.

 Liels paldies par piedalīšanos pasākuma organizēšanā Lainei Melecei, Elīnai Pētersonei, Ilzenes pagasta pārvaldei, Alūksnes pilsētas riteņbraukšanas klubam “Velo”, personīgi Guntim Kozilānam, paldies visiem tiesnešiem un komandu dalībniekiem, kā arī komandu faniem!

 Šādi pasākumi ļauj neaizmirst par aktīvu brīvā laika pavadīšanu, par sacenšanās un kopā būšanas prieku.

Nora Ceriņa,
Ilzenes bibliotēkas vadītāja – kultūras darba organizatore

Skip to content