LATVIJAS VESELĪBAS SPORTA NEDĒĻA - Alūksnes novads

LATVIJAS VESELĪBAS SPORTA NEDĒĻA

LATVIJAS VESELĪBAS SPORTA NEDĒĻAPirsmsskolas izglītības iestādes ‘’Pienenīte’’grupu bērni iesaistījās  Tautas sporta asociācijas rīkotajā  pasākumā Latvijas veselības sporta nedēļā, kas norisinājās no 22.11.2021  līdz 28.11.2021.

Sporta skolotājai  bija iespēja vienas nedēļas ietvaros izveidot pasākuma programmu.

Programmā  bija iekļauts visas nedēļas garumā doties pastaigā un ar skolotājas palīdzību  skaitīt noieto soļu skaitu, lai pēc tam redzētu cik tad ir nogājuši  bērni kopā. Nedēļas ietvaros kopēji sakopojot soļus no visām grupām biaj  noieti 50555soļi.

Pasākuma programmas uzdevumi. Pirmdienā bija veselības sporta nedēļas atklāšana ar rīta rosmi katrā grupā. Otrdienā skatījāmies mācību filmu par veselīgu uzturu. Trešdienā piedalījāmies kustību rotaļās iestādes teritorijā. (Vienas grupas ietvaros).Ceturdienā notika vingrošana ‘’Esi aktīvs’’. Piektdienā piedalījāmies dažādās stafetēs iestādes teritorijā.

Kā arī veselības sporta nedēļas ietvaros aicinājām vecākus ar bērniem pavadīt laiku svaigā gaisā. Ar bērniem kopā noiet 5000 soļus.  Aicinājām ar ģimeni izveidot prezentāciju par nedēļas aktivitatēm, par kuru paši bērni pastāstīja saviem draugiem.

LATVIJAS VESELĪBAS SPORTA NEDĒĻA LATVIJAS VESELĪBAS SPORTA NEDĒĻA

Skip to content