No 1. līdz 20. septembrim sešu mēnešu apmācību programmā tiks uzņemti 20 biznesa ideju autori - Alūksnes novads

No 1. līdz 20. septembrim sešu mēnešu apmācību programmā tiks uzņemti 20 biznesa ideju autori

PlakātsLatvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Madonas biznesa inkubators izziņo 2022. gada rudens uzņemšanu pirmsinkubācijas programmā. No 1. līdz 20. septembrim sešu mēnešu apmācību programmā tiks uzņemti 20 biznesa ideju autori.

Pirmsinkubācijas programma ir piemērota biznesa ideju autoriem, kam vēl nav sava uzņēmuma, kā arī jaunajiem uzņēmējiem pašā uzņēmējdarbības sākumā, kad produkts vēl nav pieejams plašam klientu lokam. Programma ilgst sešus mēnešus, un tās laikā dalībnieki piedalās apmācībās, apgūstot svarīgākās uzņēmējdarbības prasmes, apmeklē uzņēmēju pieredzes stāstu sesijas un individuālās konsultācijās saņem mentoru atbalstu jau detalizēta rīcības plāna izstrādei biznesa idejas attīstīšanai.

Dalība programmā nodrošina arī pieeju ar biroja tehniku aprīkotām darba telpām jeb kopstrādei jebkurā no divpadsmit LIAA biznesa inkubatoriem un deviņām atbalsta vienībām, kā arī iespēju pievienoties lielākajai jauno uzņēmēju kopienai Latvijā. 

23. augustā no plkst. 9.00 ikviens interesents aicināts uz LIAA Madonas biznesa inkubatoru un tā atbalsta vienībām Alūksnē un Gulbenē, lai izmēģinātu darbošanos kopstrādē, uzdotu sev interesējošos jautājumus, kā arī lai plkst. 15.00 INFO stundā uzzinātu par uzņemšanu pirmsinkubācijas programmā. Ja netiec uz pasākumu klātienē, INFO stundā būs iespēja piedalīties arī tiešsaistē – pieteikšanās saite https://magneticinkubatori.typeform.com/to/Mstb686Q

Atnāc, mēs gaidīsim!”

Skip to content