SIA “Rūpe” aicina aizpildīt aptauju par centralizēto ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūves nepieciešamību Alūksnē - Alūksnes novads

SIA “Rūpe” aicina aizpildīt aptauju par centralizēto ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūves nepieciešamību Alūksnē

Lai plānotu ūdenssaimniecības attīstību Alūksnē, SIA “RŪPE” lūdz iedzīvotājiem, kuru īpašumi atrodas ielās, kur nav uzbūvēti centralizētie ūdensapgādes un/vai kanalizācijas tīkli, aizpildīt aptaujas anketu “Par centralizēto ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūves nepieciešamību Alūksnes pilsētā”.

 Anketēšanas mērķis – izzināt iedzīvotāju interesi/vēlmi pieslēgties centralizētajiem ūdensapgādes un/vai kanalizācijas tīkliem, kas kalpotu par pamatojumu būvniecībai nākotnē.

 Anketa atrodama SIA “RŪPE” tīmekļa vietnē www.rupe.lv sadaļā “Anketas” vai noskenējiet QR kodu, lai aptaujas anketu atvērtu savā viedierīcē.

Rūpe

 Anketēšanas rezultātā saņemtie dati tiks apkopoti un analizēti. Pamatojoties uz veikto analīzi, tiks veikta ekonomiskā pamatojuma izvērtēšana un pieņemti attiecīgi lēmumi par ūdensapgādes un/vai kanalizācijas tīklu izbūves nepieciešamību un turpmāku to projektēšanu.

 

SIA “Rūpe” informācija

Skip to content