Asfaltēšanas laikā būs slēgts Helēnas ielas posms - Alūksnes novads

Asfaltēšanas laikā būs slēgts Helēnas ielas posms

Laika posmā no 20. līdz 25. oktobrim (ieskaitot) ir plānots slēgt Helēnas ielas posmu pie topošā Izglītības un sporta centra ēkas no īpašuma 34A līdz īpašumam 36, lai veiktu plānotos ielas seguma asfaltēšanas darbus.

 

Norādītajā laikā sākotnēji tiks veikti sagatavošanās darbi asfalta ieklāšanai. Pēc tam asfaltēs Helēnas ielas posmu iepretim iebrauktuvei Izglītības un sporta centra teritorijā. Šajā ielas posmā Izglītības un sporta ēkai tika izbūvēti pieslēgumi inženiertīkliem.

 

Piekļuve pie pirmsskolas izglītības iestādes “Pienenīte” un mājām līdz slēgtajam Helēnas ielas posmam būs iespējama no Jāņkalna ielas puses, savukārt dzīvojamām mājām otrpus šim posmam – no Blaumaņa ielas puses. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un lūdzam iedzīvotājus izturēties ar sapratni un pacietību.

 

Darbus objektā veic SIA “MONUM”, projekta autors – SIA “BM-projekts”, būvuzraudzību nodrošina SIA “Būvuzraugi LV”. Projektu vada Alūksnes novada pašvaldības Centrālās administrācijas Plānošanas un attīstības nodaļas vadītāja Inese Zīmele-Jauniņa.

 

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content