Gulbenes ielas asfaltēšanas laikā jārēķinās ar apgrūtinājumiem satiksmē - Alūksnes novads

Gulbenes ielas asfaltēšanas laikā jārēķinās ar apgrūtinājumiem satiksmē

Otrdien, 18. oktobrī, plānota Gulbenes ielas asfaltēšana Alūksnē. Vēršam autovadītāju uzmanību uz to, ka asfaltēšanas laikā būs apgrūtināta transportlīdzekļu pārvietošanās un atsevišķos brīžos pat neiespējama caurbraukšana šajā ielas posmā.

Asfaltēšanas laikā Gulbenes ielā posmā no īpašuma Gulbenes ielā 7 līdz krustojumam ar  Krišjāņa Barona ielu būs atļauta transportlīdzekļu pārvietošanās abos braukšanas virzienos.

Atvainojamies autovadītājiem par neērtībām, tomēr aicinām iedzīvotājus ar sapratni un pacietību izturēties pret šiem īslaicīgajiem transportlīdzekļu kustības ierobežojumiem.

Vienlaikus vēršam uzmanību, ka saskaņā ar būvprojektu Malienas un Gulbenes ielu krustojumā paredzēts mainīt esošo satiksmes organizāciju, paredzot galveno ceļu virzienā no Malienas ielas uz Gulbenes ielu.

Gulbenes ielas posma pārbūve notiek Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta “Uzņēmējdarbībai nozīmīgas infrastruktūras attīstība Alūksnes novadā” ietvaros. Būvdarbus objektā veic SIA “RUBATE” saskaņā ar SIA “Vertex projekti” izstrādāto un uzraudzīto projektu, savukārt būvuzraudzību nodrošina SIA “SISTĒMEKSPERTS”. Projektu vada Alūksnes novada pašvaldības Centrālās administrācijas Plānošanas un attīstības nodaļas projektu vadītāja Una Tetere-Teterovska.

 

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content