60 EUR atbalstam par malkas iegādi pieteikšanās līdz 30. novembrim - Alūksnes novads

60 EUR atbalstam par malkas iegādi pieteikšanās līdz 30. novembrim

60 EUR atbalstam par malkas iegādi pieteikšanās līdz 30. novembrimAtgādinām, ka energoresursu atbalstam 60 EUR apmērā par malku, ja par tās iegādi nevar uzrādīt apmaksas dokumentu, var pieteikties līdz 30. novembrim! Atbalstu izmaksā vienu reizi. Pieteikties iespējams elektroniski www.epakalpojumi.lv, bibliotēkās un Alūksnē, pašvaldības administratīvajā ēkā.

Energoresursu atbalstam var pieteikties arī tās mājsaimniecības, kur Zemesgrāmata ir vienai adresei, bet īpašnieki vai mājsaimniecības vairākas. Ja iepriekš atbalstam jau ir pieteikusies kāda no attiecīgās mājas mājsaimniecībām, tagad ir iespēja pieteikties arī pārējām. To gan izdarīt var tikai klātienē, Dārza ielā 11, Alūksnē, 112. kabinetā.  Šajā gadījumā ir jāņem līdzi kāds dokuments uz iesniedzēja vārda, kas apliecinātu, ka tā ir atsevišķa mājsaimniecība, piemēram, tas var būt īres līgums, līgums par elektroenerģiju, internetu, televīziju, atkritumu apsaimniekošanu. Svarīgi, lai dokuments būtu spēkā esošs, parakstīts.

Paldies visiem iedzīvotājiem, kuri izvēlas iesniegt pieteikumu atbalsta saņemšanai elektroniski, taču aicinām pieteikumus aizpildīt pilnvērtīgi. Diemžēl nereti elektroniski iesniegtajos pieteikumos ir kļūdas un, ja persona nav norādījusi tālruņa numuru, pa kuru sazināties, tad darbinieks, kas apstrādā iesniegumus, šo kļūdu novērst nevar un atbalstu nākas atteikt. Tādēļ ikviens, kas iesniedz pieteikumu elektroniski, tiek aicināts arī precīzi norādīt savu kontakttālruni. Tāpat, iesniedzot pieteikumu attālināti, dokumenti ir jāpievieno pilnā to apmērā – no pirmās līdz pēdējai lapai.

Jāņem vērā arī tas, ka pieteikumu iesniegt par citu personu var tikai tādā gadījumā, ja tam ir tiesisks pamatojums – atbilstoši noformēta pilnvara vai cits tiesisks dokuments. Gadījumā, ja atbalsta saņēmējam nav sava norēķinu konta, pieteikumā drīkst norādīt savas uzticamības personas kontu, uz ko atbalsta maksājums tiks pārskaitīts.

Personām, kuras mājas apsildē izmanto elektroenerģiju, atbalstam ir iespēja pieteikties no 1. novembra. Šādā gadījumā jābūt rēķinam par elektroenerģiju, kas pārsniedz 500 kilovatstundas.

Skip to content