Nosvinēti Alūksnes novada senioru svētki - Alūksnes novads

Nosvinēti Alūksnes novada senioru svētki

18. jūnijā Mārkalnē, brīvdabas estrādē “Lakstīgalas”, Alūksnes novada seniori kuplā skaitā pulcējās ikgadējos Alūksnes novada senioru svētkos “Ar garšu pretī Jāņiem”, ko organizēja Alūksnes Kultūras centrs un Alūksnes Sporta centrs.

 Seniorus sveica Alūksnes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers un Alūksnes novada senioru apvienības vadītāja Astrīda Bētere.

Baudot vasaras tveici un arī ilgi gaidīto lietus veldzi, svētku apmeklētāji baudīja Mārkalnes vokālā  ansambļa “Akava” un Zeltiņu pagasta ansambļa “Jautrie podi” priekšnesumus un kulinārijas šova “Īstās latvju saimnieces” četru meistarīgu saimnieču viesmīlību un pagatavotos ēdienus.

Atspirdzinošais lietus netraucēja zaļumballes dančiem un Līgo dziesmām. Savukārt Alūksnes Sporta centrs bija parūpējies par to, lai ikvienam būtu iespēja piedalīties arī sportiskās aktivitātēs.

Līdztekus visām norisēm notika arī Jāņu vainagu izstāde – konkurss “Iepin svētkus vainagā”. Tā kā konkursā uzvarēja un Grand prix ieguva Jaunannas pagasta vainags, tad nākamie Alūksnes novada senioru svētki notiks Jaunannā.

Paldies visiem svētku apmeklētājiem! Šī bija ļoti sirsnīga tikšanās Līgo svētku ieskaņu gaisotnē!

Foto: Iveta Baltā-Vanaga, Alūksnes Kultūras centrs

Skip to content