Alūksnes pilsētas svētki: Jūrmalas sporta kluba “Partizāņu ugunskurs” ūdens akrobātikas paraugdemonstrējumi - Alūksnes novads

Alūksnes pilsētas svētki: Jūrmalas sporta kluba “Partizāņu ugunskurs” ūdens akrobātikas paraugdemonstrējumi

Sestdien, 5. augustā, Alūksnes pilsētas svētku 3. sērijā, plkst. 13.00 Alūksnes ezera Pilssalā pie pašvaldības aģentūras “Alja” – Jūrmalas sporta kluba “Partizāņu ugunskurs” ūdens akrobātikas paraugdemonstrējumi.

Ko par sevi teic paši ūdens akrobāti?

“Ūdens slēpošanas klubs Dibināts 2002. gadā Jūrmalā. Sākotnēji tas apvienoja cilvēkus, kuri aktīvi nodarbojās ar ūdens slēpošanu regulāri trenējās un piedalījās dažāda ranga sacensībās.

Gadiem ejot radās ideja veidot nelielus akrobātiskus priekšnesumus uz ūdens. Latvijā un Baltijā nekas tāds līdz tam nebija darīts, sākām ar pašdarbību un improvizācijām. Vēlāk radās izdevība braukt uz Vāciju un trenēties kopā ar vācu ūdens šovu speciālistiem, no kuriem daudz ko iemācījāmies. Sākām regulāri trenēties, un kluba dalībnieku skaits pieauga. Gadu gaitā tika ieguldīts liels darbs un līdzekļi, lai savas prasmes pilnveidotu. Pamazām ieguvām zināmu popularitāti un mūs ar priekšnesumiem uz ūdens aicināja piedalīties dažādu pilsētu svētkos. Pirmais no tiem bija Alūksnes pilsētas svētki 2011. gadā. Tam sekoja Talsi, Ventspils, Valdemārpils, Rīga, Smiltene, Carnikava, Pāvilosta un citi. Kluba veiksmīga un ilglaicīga darbība balstās uz tā dalībnieku entuziasmu un vēlmi sastapt jaunus izaicinājumus un interesanti pavadīt laiku aktīvi sportojot, šī pirmkārt ir visu mūsu hobijs un sirdslieta. Ar lielu prieku priecēsim skatītājus Alūksnē pilsētas svētkos!”

Elpu aizraujoši skati tik tiešām ir garantēti! Tiekamies!

 

 

Skip to content