Februārī profesiju dienas - Alūksnes novads

Februārī profesiju dienas

Februāra mēnesī bērnudārzā noritēja Profesiju dienas, kurās bērni runāja un stāstīja par savu vecāku profesijām, iepazinās ar dažādu darbu pienākumiem, nepieciešamajiem darba rīkiem un instrumentiem, devās ekskursijās uz iestādēm un uzņēmumiem, tikās klātienē ar dažādu profesiju pārstāvjiem, bet, galvenais, saprata, ka katrs darbs ir vajadzīgs, svarīgs un godājams. Katru darbu darot ir vajadzīgas zināšanas, prasmes un patika to veikt.

Jauki, ka vairākas grupas profesiju pārstāvjus nemeklēja nekur tālu, jo mūsu pašu bērnudārzā strādā daudz cilvēku, kuru profesiju nosaukumus, varbūt, pat nezinām. Tādēļ šajā laikā medmāsiņas kabinets bija īpaši noslogots, jo bērni svērās, mērījās, aplūkoja medmāsiņas darba lietas, saprata, ka par savu veselību ir jārūpējas. Tika veikts arī izzinošu darbu – apsekojot visus iestādē strādājošos, konkretizēja profesijas nosaukumus, pierakstīja katra darba pienākumus un noskaidroto piefiksēja.

Februārī profesiju dienas Februārī profesiju dienas Februārī profesiju dienas Februārī profesiju dienas Februārī profesiju dienas Februārī profesiju dienas Februārī profesiju dienas Februārī profesiju dienas

Skip to content