Ģimenes diena - Alūksnes novads

Ģimenes diena

Ģimenes spēks un kopā būšana  katrā bērna sirsniņā iesēj mīļumu un sirsnību.

Lai bērna pasaule ziedētu un plauktu kā ziedi pavasarī, ir tik nozīmīgi, ka mammīte, tētis, vecmāmiņa, vectētiņš ir tepat blakus, līdzās!

Sporta dienu galvenais mērķis ir ieinteresēt bērnus un jauniešus piedalīties fiziskajās aktivitātēs  un veicināt ģimeņu iesaistīšanos veselību veicinošos pasākumos.

Kaut arī saule jau no rīta mūs lutināja ar saviem siltajiem stariem un mudināja doties ārā pasportot, piedalīties ģimeņu sporta dienas pasākumā, tas norisinājās   jaunajā Alūksnes Sporta centrā. Atsaucība bija liela,  ģimenes vēlējās uzņemt  pozītivisma devu, kas virmoja gaisā.

Pasākums  sākās ar   Alūksnes pirmsskolas izglītības iestādes “Pienenīte” vadītājas Ingūnas Dovgānes  mazu uzrunu un iesildīšanos lielajiem startiem kopā ar pārsteiguma tēlu Pērtiķīti Pingo.

Pēc īsas iesildīšanās, bērni tika aicināti skriet, kāpt, rāpot, lēkt, mest, ķert – dažādās nodarbību zonās, izmēģināt dažādas sajūtas kustību rotaļās. Pērtiķītis kopā ar pasākuma vadītāju Arnitu  demonstrēja bērniem veicamās aktivitātes, uzmundrināja un palīdzēja tās izpildīt. Katrā nodarbē bija vērojams neizmērojams bērnu prieks.

Sporta dienas noslēgumā, par sportisku un aktīvu darbošanos visi dalībnieki balvā saņēma sertifikātus, ko pasniedza  pērtiķītis Pingo. Šī sporta diena izvērtās  par spilgtu, jautru, aizraujošu un neaizmirstamu.

Prieks par izdomas bagātību pasākuma sporta mācību jomas skolotājai Arnitai Bērziņai, vadītājai Ingūnai Dovgānei un Alūksnes Sporta centra direktorei Līgai Tomsonei ar komandu kuri liekot lietā radošu domu, spēj īstenot iecerēto un sagādāt gandarījumu bērniem un ģimenēm. Šādi bērniem interesanti, aizraujoši pasākumi sekmē bērnu saikni ar sportu, veicina sporta iemaņu un bērnu fizisko attīstību.

Ģimenes diena Ģimenes diena

 

 

Skip to content