MUMS PATĪK “SPRĪDĪTĪ”… - Alūksnes novads

MUMS PATĪK “SPRĪDĪTĪ”…

4.grupas bērni ir ļoti kustīgi un enerģijas pilni, lai rotaļātos, mācītos, sportotu, dziedātu, paveiktu lielus un mazus darbiņus, kā arī kādu mazu mazītiņu nedarbiņu.

Ieskaties, kā tiek pavadītas mūsu dienas “Sprīdītī”!

Septembris – Uzņēmām mūsu pulkā jaunus draugus. Radoši izpaudāmies un darbojāmies mācību centros, mūsu mazie pirkstiņi paveica visvisādus darbiņus. Izbaudījām laiku kopā zem devīzes “Kopā ar draugiem- vienmēr jautrāk!”

Oktobris – Radoši darbojoties, rotaļājoties un našķējoties pavadījām rudens svētkus.  Piedalījāmies atvērto durvju dienā VUGD. Aktīvi darbojāmies Ekoskolas Pārtikas tēmas “Ēd atbildīgi” un LIFE projekta “Atkritumi kā resursi” praktiskajā atkritumu svēršanas nedēļā. Sparīgi veicām rudens uzkopšanas darbus dārziņa teritorijā, grābām lapas, lai mūsu laukumiņš būtu sakopts un tīrs. Devāmies pastaigās un iepazinām pilsētu, parku, mežu, sagatavojām dabas materiālu nodarbībām un radošajiem darbiem. Veidojām glezniņas no dabas materiāla un jauki pavadījām laiku sirsnīgās sarunās. Noorganizējām sev jautru Helovīnu ballīti.

Novembris – Visu novembra mēnesi pavadījām patriotiskās un sirsnīgās noskaņās. Valsts svētkiem par godu veidojām karodziņus,  klājām svētku galdu, uzņēmām ciemiņus, tematiski noformējām telpas un gatavojam apsveikumus. Čakli strādājām, lai iepriecinātu gaviļnieku Sprīdīti ar pašu sagatavotu sveicienu un sveiktu mūsu “Sprīdīti” dzimšanas dienā. Uzkrājām enerģiju cienājoties un cienājot vecākus ar gardo dzimšanas dienas kliņģeri. Kopā svinējām draugu dienu! Piedalījāmies arī Ekoskolu Rīcības dienās, gatavojot plakātu “Planēta pirmajā vietā” un apciemojot pašvaldības aģentūru “Spodra”, kur noskaidrojām, kā un vai ņemti vērā Mazās Ekopadomes pagājušajā mācību gadā iesniegtie ieteikumi par vākiem atkritumu urnām pilsētā., lai putni neiznēsātu urnu saturu.

Decembris – Svētki nav aiz kalna! Ziemassvētkus gaidām ar lielu prieku un sajūsmu. Svētku gaidīšanas laikā cītīgi sekojam līdzi Adventes kalendāram. Katru dienu atveram Adventes kalendāru un veicam dienas uzdevumu. Radoši darbojamies “Rūķu darbnīcā”, kurā katrai nedēļai top savs unikālais Adventes vainadziņš. Mācāmies dziesmas, dejas un skaistus dzejolīšus, lai ar savu priekšnesumu priecētu sevi, vecākus un Ziemassvētku Vecīti.

Sakām mīļu paldies mūsu vecākiem par atsaucību un sirsnību! Lai mums visiem jauks, veiksmīgs un radošs jaunais gads!

Sagatavoja: 4.grupas skolotāja  Lusine PETROSJANA-GOLUBEVA

Skip to content