Iedzīvotāju pieņemšana Kalncempjos un Malienā - Alūksnes novads

Iedzīvotāju pieņemšana Kalncempjos un Malienā

Iedzīvotāju pieņemšana Kalncempjos un Malienā26. jūnijā Alūksnes novada pašvaldības pārstāvji pieņems iedzīvotājus no pulksten 15.00 līdz 16.00 Kalncempju bibliotēkā, bet no pulksten 16.20 līdz 17.20 – Malienas bibliotēkā-Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā.

Iedzīvotājus uzklausīs domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers, pašvaldības izpilddirektors Ingus Berkulis, Alūksnes novada pagastu apvienības pārvaldes vadītāja Ingrīda Sniedze un Alūksnes novada Kultūras centra direktore Sanita Bērziņa.
Aicinām piedalīties!

Šādas iedzīvotāju pieņemšanas notiek ik mēnesi kādā no pagastiem, aizvadītajā mēnesī tās notika Veclaicenes un Jaunlaicenes pagastā. Šī ir iespēja iedzīvotājiem uz vietas tikties ar pašvaldības vadības un iestāžu pārstāvjiem, uzdot sev interesējošos jautājumus un saņemt skaidrojumu.

Jaunlaicenē iedzīvotājus interesēja tādi jautājumi kā, VEF teritorijas attīstība un bibliotēka Alūksnē, iespēja izmantot pagasta tautas nama ēku, Jaunlaicenes parka labiekārtošanas turpināšana un tualetes nepieciešamība tajā, publiskā apgaismojuma papildināšana pagasta centrā, pašvaldības policijas dežūras nekārtību novēršanai pie estrādes un citas tēmas. Veclaicenieši savukārt interesējās par nepieciešamību papildināt publisko apgaismojumu Kornetos, estrādi, nākotnes plāniem pagasta teritorijā, jauniešu iesaisti novada attīstībā un piesaisti novadam, sabiedrisko transportu un citām aktualitātēm.

Iedzīvotāju pieņemšana Kalncempjos un Malienā Iedzīvotāju pieņemšana Kalncempjos un Malienā  Iedzīvotāju pieņemšana Kalncempjos un Malienā Iedzīvotāju pieņemšana Kalncempjos un Malienā

Skip to content