Pirmdiena – runājam par sezonālo pārtiku, kā varam saglabāt produktus lietošanai visu ziemu. Veidojam krājumus ziemai.
Otrdiena – runājam par produktiem, kas varētu aizstāt gaļas ēdienus. Kopā ar vecākiem tika rakstītas receptes , kas bērnu ilustrētas un apkopotas kopīgā recepšu grāmatā “Veģetārie ēdieni”.
Trešdiena – runājam par cukura daudzumu produktos, pētām dažādus iepakojumus, sveram cukura daudzumu, gatavojam plakātu, kurā atspoguļojam paveikto.
Ceturtdiena – runājam par zemnieku saimniecībām, kas piegādā sezonālos dārzeņus, augļus. Noskaidrojam ko var piegādāt zemnieku saimniecības, gatavojam plakātu.
Piektdiena – runājam par atkritumiem. Noskaidrojam, kur paliek pārtikas atkritumi, konstruējam maketu – “Atkritumu šķirošanas konteineri”.
Visas nedēļas garumā veicām pētījumu, svērām atkritumus. Paši izdarījām secinājumus.
Nedēļas nobeigumā bērni tika apbalvoti ar medaļām un pārsteiguma balvām.
SKOLOTĀJAS: Ilze HOLLA, Lusine PETROSJANA – GOLUBEVA