Alūksnes pilsētas svētki: “Slavenie Alūksnes kapusvētki” noslēgsies ar aktieru ansambļa “ILGA” koncertu - Alūksnes novads

Alūksnes pilsētas svētki: “Slavenie Alūksnes kapusvētki” noslēgsies ar aktieru ansambļa “ILGA” koncertu

“Slavenie Alūksnes kapusvētki” noslēgsies ar aktieru ansambļa “ILGA” koncertuAlūksnes pilsētas svētku 4. sērijā “Slavenie Alūksnes kapusvētki” svētdien, 6. augustā, uz pēckapusvētku muzikālo tūri Tempļakalnā pulksten 13.00 aicinās Dailes teātra aktieru ansamblis “ILGA”.

Ansamblī “ILGA” apvienojušies, trīs atraktīvi un populāri Dailes teātra dziedošie aktieri: Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš.

Kopš 2005. gada dažādās Latvijas koncertzālēs, pilsētās un ciemos, “ILGA” ir priecējusi savus skatītājus un klausītājus, izpildot dažādas dzejas un dziesmu montāžas, tajā skaitā dziesmas no teātra izrādēm, dejojamas un līdzi dziedamas R. Paula, Z. Liepiņa un Im. Kalniņa sirds dziesmas, īpaši dāmām veidotu programmu ar latviešu erotisko dzeju, ansambļa 10 dzimšanas dienai veltīto koncertprogrammu “17 pansionāta mirkļi” un sociāli-politiski humoristisko V. Artava un R. Paula muzikāli dramatisko uzvedumu “Rīgā dzīvot nav ne vainas!”. Ansamblis “ILGA” garantē saviem klausītājiem labu garastāvokli, kārtīgu līdzi dziedāšanu un  sirsnīgu kopā būšanu!

Skip to content