Latvijas Banka aicina Vidzemes uzņēmējus un pašvaldību speciālistus uz tikšanos par finanšu pakalpojumu pieejamību reģionā - Alūksnes novads

Latvijas Banka aicina Vidzemes uzņēmējus un pašvaldību speciālistus uz tikšanos par finanšu pakalpojumu pieejamību reģionā

LBŠ.g. 30. maijā Cēsīs Latvijas Banka un Vidzemes plānošanas reģions organizē tikšanos Vidzemes reģiona uzņēmējiem, pašvaldību vadītājiem un uzņēmējdarbības un attīstības plānošanas speciālistiem, lai pārrunātu finanšu pakalpojumu pieejamību Vidzemes reģionā, tostarp situāciju kreditēšanas jomā.

Tikšanās notiks 30. maijā plkst. 10.00 “Vidzemes koncertzāles” Izstāžu zālē Cēsīs, Raunas ielā 12.

Tikšanās laikā Latvijas Banka iepazīstinās ar jaunākās analīzes rezultātiem par finanšu pieejamību, īpaši reģionos, uzklausīs vietējo līderu viedokli par praktisko pieredzi finanšu pakalpojumu saņemšanā un diskutēs par veicamajiem soļiem situācijas uzlabošanai, t. sk., raugoties no reģiona uzņēmēju un iedzīvotāju viedokļa.

Uz sarunu aicina un tajā piedalīsies Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks, padomes locekle Kristīne Černaja-Mežmale, Monetārās politikas pārvaldes Pētniecības daļas vadītājs Kārlis Vilerts un Naudas atmazgāšanas novēršanas pārvaldes vadītājs Kristaps Markovskis.

 

Interesenti, kuri vēlas piedalīties, aicināti reģistrēt savu dalību, aizpildot pieteikuma formu šeit.

Tikšanās programma pieejama šeit.

 

Apmeklētāju skaits ir ierobežots, tāpēc pirms ierašanās lūdzam pārliecināties, ka saņemts dalības apstiprinājums. Latvijas Banka tikšanos organizē sadarbībā ar Vidzemes plānošanas reģionu.

Tālrunis papildu informācijai par dalību diskusijās: 29297272, 28386601.

Skip to content