Meža olimpiāde “Mazie arī var” - Alūksnes novads

Meža olimpiāde “Mazie arī var”

Alūksnes Sporta centrā 11.oktobrī  pulcējās vairāk kā 200 novada bērni no Alūksnes novada pirmsskolas iestādēm uz pirmo Meža olimpiādi ar saukli “Mazie arī var!”.

Meža zvēri aicināja bērnus uz dažādām sportiskām aktivitātēm, kurās dalībnieki sacentās veiklībā un izturībā.

Pasākuma organizatori ar lielu izdomu gatavojās olimpiskajai nedēļai, un tāpēc Meža olimpiāde sagādāja bērniem lielu prieku, pozitīvas emocijas un pārdzīvojumus. Bērni spēja parādīt, cik draudzīgi prot sacensties un virzīties pretī vienam mērķim – komandas uzvarai.

Olimpiādē uzvarēja draudzība, bet, katrā disciplīnā bija viens dalībnieks, kurš izcēlās ar individuālo sniegumu un kā īstā olimpiādē, saņēma speciāli šim pasākumam izgatavotu medaļu. Pasākuma sponsori bija sagatavojuši dāvanas un pārsteigumus visiem bērniem.

Visi dalībnieki guva lielu gandarījumu par organizēto pasākumu. Sports mūsdienu bērniem ir ļoti nepieciešams, bet mūsu kā  pirmsskolas izglītības iestādes uzdevums ir nostiprināt bērnu veselību un veicināt viņu fizisko attīstību..

Meža olimpiāde “Mazie arī var” Meža olimpiāde “Mazie arī var” Meža olimpiāde “Mazie arī var” Meža olimpiāde “Mazie arī var” Meža olimpiāde “Mazie arī var” Meža olimpiāde “Mazie arī var” Meža olimpiāde “Mazie arī var” Meža olimpiāde “Mazie arī var”

Skip to content