Zeltiņos turpinās skriešanas seriāls - Alūksnes novads

Zeltiņos turpinās skriešanas seriāls

Zeltiņu pagasta atklātā krosa skriešanas seriāla pasākuma ikvienam “Mizojam, ka prieks” 2. posms “Zūdam Ieviņās” 24. jūlijā notika jaunā trasēOļega Ivanova nekustamajā īpašumā “Ieviņas”. Trase šoreiz vijās pa labi pārredzamu pļavu, tāpēc nelielajam atbalstītāju pulkam bija iespēja vērot spraigo spēkošanos trasē. Šoreiz skrējienā piedalījās 35 dalībnieki no Alūksnes un Gulbenes novadiem.

 Ir patiess prieks, ka, pateicoties projekta “Dzīvo vesels Alūksnes novadā” atbalstam, mēs varam organizēt šādu pasākumu. Skrējienos piedalās individuālie skrējēji, kā arī uz sacensībām atbrauc ģimenes – vieni, lai skrietu, citi, lai atbalstītu. Domāju, ikvienam ir skaidrs, ka ģimenei kopā atpūšoties un no mazotnes rūpējoties par bērnu aktīvās atpūtas iespēju dažādošanu, mūsu mazajā Latvijā var izaugt veselīgi, spēcīgi un vispusīgi attīstīti jaunieši. Šādi pasākumi ir pirmais solis uz panākumiem un augstiem sasniegumiem. Tas mulsums un prieks, kad mazais bērns pirmo reizi uzkāpj uz goda pjedestāla, lai saņemtu medaļu, nav aprakstāms. Tas vienkārši ir jāredz.

 Skriešanas pasākums notiek 6 vecuma grupās. “Mizojam, ka prieks” 2. posma rezultāti: SB1 grupā 1. vietā Elza Laiva, 2. vietā Rebeka Berkolde, 3. vietā Kerija Tuča; VB1 grupā 1. vietā Sandris Pakalnietis, 2. vietā Kristaps Stankevičs, 3. vietā Frederiks Sekstons; SB2 grupā 1. vietā Madara Donska, 2. vietā Mišela Tīna Berkolde, 3. vietā Patrīcija Cacane; VB2 grupā 1. vietā Raivo Berkolds, 2. vietā Miķelis Salmiņš, 3. vietā Armands Pakalnietis; S12 grupā 1. vietā Gerda Asnāte Berkolde, 2. vietā Sanija Šuksta; V12 grupā 1. vietā Renārs Žīgurs, 2. vietā Olivers Elstiņš, 3. vietā Matīss Salmiņš; S16 grupā 1. vietā Elizabete Galvane, 2. vietā Alise Kazaine, 3. vietā Sindija Žīgure; V16 grupā 1. vietā Rihards Berkolds, 2. vietā Jānis Melecis; S25 grupā 1. vietā Līga Berkolde; V25 grupā 1. vietā Bruno Zaķis; S40+ 1. vietā Veronika Moraru, 2. vietā Elita Laiva; V40+ 1. vietā Aivars Berkolds, 2. vietā Viesturs Kazainis.

 Katrs sava skrējiena 1.-3. vietas ieguvējs tika apbalvots ar medaļu, diplomu, biedrības un zemnieku saimniecības “Auziņas” sarūpētu balvu.

 Paldies trases idejas autorei Sigitai Mūrniecei un viņas palīgiem par trases veidošanu. Paldies Oļegam Ivanovam par atbalstu skrējiena 2. posma organizēšanā.

 Nākamie skrējiena posmi:

3. posms “Kaimiņu būšana” – 2021. gada 28. augustā, reģistrēšanās no pulksten 10:00 līdz 10:45, no plkst.10:45 līdz 11:00 sacensību atklāšana un starta vingrošana dalībniekiem un līdzjutējiem, starts pulksten 11:00 Ilgvara Laivas nekustamajā īpašumā “Lejnieki”. Šo posmu organizē Samu, Laivu un Āboliņu ģimenes.

4. posms ”Krogsalas apļi” – 2021. gada 18. septembrī, reģistrēšanās no pulksten 10:00 līdz 10:45, no plkst.10:45 līdz 11:00 sacensību atklāšana un starta vingrošana dalībniekiem un līdzjutējiem, starts pulksten 11:00 Zeltiņu pagasta sporta un atpūtas parkā.

 Saskaņā ar nolikumu, kopvērtējumā tiek ņemti vērā trīs posmu labākie rezultāti, bet, lai tiktu līdz kopvērtējumam, ir jāpiedalās vismaz divos posmos, tāpēc aicinām sporta entuziastus atbraukt uz Zeltiņiem un izbaudīt pagasta burvību nākamajos skrējiena posmos.

 Pasākums tiek īstenots ESF projekta Nr.9.2.4.2/16/I/005 “Dzīvo vesels Alūksnes novadā!” ietvaros.

Elita Laiva, biedrības “Sporta klubs Zeltiņi” pārstāve

Skip to content