Ziemassvētku ieskaņās - Alūksnes novads

Ziemassvētku ieskaņās

2023-12-17 Šajā dienā

11.00 Jaunannas tautas namā aicināti Jaunannas pagasta pirmsskolas vecuma bērni, lai ciemotos Rūķu zemē un tiktos ar rūķiem un Ziemassvētku vecīti. Visi kopā dziedās svētku dziesmas, ies rotaļās un saņems Ziemassvētku vecīša sarūpētās saldumu paciņas. 

No 11.00 pie Zeltiņu tautas nama pirmsskolas vecuma bērniem Ziemassvētku pasākums “Priecīgs ES un priecīgs TU”. Vecākus lūdzam pagastā deklarētos bērnus pieteikt saldumu paciņu saņemšanai līdz 12. decembrim, zvanot pa tālruni 29492284 Gunitai.

14.00 Annas kultūras namā uz sarīkojumu “Ziemassvētki Rūķu zemē” aicināti Annas un Kalncempju pagastu pirmsskolas vecuma bērni, lai tiktos ar rūķiem un Ziemassvētku vecīti. Visi kopā dziedās svētku dziesmas, ies rotaļās un saņems Ziemassvētku vecīša sarūpētas saldumu paciņas. Kalncempju pagasta bērniem tiks nodrošināts transports, kuram lūgums pieteikties līdz 12. decembrim pa tālruni 29495371 (Elita).

14.00 SKIIM centrā “Dailes” Ilzenē Ziemassvētku ieskaņu pēcpusdiena “Reiz Ziemassvētkos…” ar Ievas Maltenieces ģimenes piedalīšanos, ar smaržīgām piparkūkām, pīrādziņiem un liepziedu tēju, un pagasta svētku egles iedegšanu. Ieeja: bez maksas.

Alūksnes novada Kultūras centrā pirmsskolas vecuma bērnus līdz 7 gadu (ieskaitot) vecumam, kuri nav uzsākuši mācības skolā, un kuru deklarētā dzīvesvieta ir Alūksnes pilsētā, gaidīs Ziemassvētku vecīša palīgi, lai pasniegtu Ziemassvētku saldumus. Alūksnes teritorijā deklarētos bērnus aicinām pieteikt paciņas saņemšanai (lai vienotos, kurā dienā un laikā) Alūksnes Kultūras centrā personīgi vai zvanot pa tālruņiem: 27334489; 26590320 līdz 14. decembrim.

Skip to content