Izveidots veselības stiprināšanas un aktīvās atpūtas maršruts Alūksnē - Alūksnes novads

Izveidots veselības stiprināšanas un aktīvās atpūtas maršruts Alūksnē

Egona Lāča foto

Egona Lāča foto

Aicinām iziet jauno veselības stiprināšanas un aktīvās atpūtas maršrutu Alūksnes pilsētvidē “10 000 soļi SVAIGA GAISA un 1 000 grami ZINĀŠANU” un saņemt pārsteiguma balvu!

Pastaiga var aizņemt ap 1,5 stundu, un maršruts ir aptuveni 5 km garš. Starta vieta ir pie Alūksnes Tūrisma informācijas centra, Ojāra Vācieša ielā 1, Alūksnē. Par ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu katrs spēles dalībnieks atbildīgs pats.

Kā spēlēt?
1. Lai varētu veikt visus spēles uzdevumus, dalībniekam nepieciešams uzlādēts viedtālrunis ar interneta pieslēgumu un norādītu lokācijas vietu.
2. Tālrunī nepieciešams lejuplādēt aplikāciju “Actionbound”, tālruņa iestatījumos jāaktivizē spēles piekļuve tālruņa foto galerijai un lokācijai.
3. Atverot viedtālrunī aplikāciju “Actionbound”, jāspiež “SCAN CODE” un jānoskenē QR kods, kas atrodams aprakstā par spēli stendā pie Alūksnes Tūrisma informācijas centra.
4. Kad dalībnieks ir gatavs startēt, jāspiež “Start/Start bound”.
5. Jāievada dalībnieka vārds un uzvārds un jāpiekrīt spēles noteikumiem, spiežot “agree”.
6. Spēles gaitā jāveic norādītie uzdevumi, maršruta virzienam jāseko pēc norādēm tekstā un spēlē esošajā kartē.
7. Jābūt uzmanīgam, jo uzdevumi un informācija ir savstarpēji saistīti. Uzdevumos nav iespējams apskatīties iepriekšējo informāciju.
8. Ja gadījumā kaut kas neizdodas, jāturpina nākamais uzdevums. Svarīgs ir piedzīvojums un gūtā pieredze.
9. Ja ar pirmo reizi neizdodas pareizi atbildēt uz jautājumu, spēlē tiek dota iespēja atbildēt atkārtoti, tādā gadījumā jāspiež “Show clue”.
10. Pabeidzot spēli, jāspiež “Start upload”, lai augšupielādētu savus uzņemtos foto vai video.
11. Spēles noslēgumā jānorāda savs e-pasts, lai pārsteiguma balvas saņemšanas gadījumā organizatori varētu sazināties ar uzvarētāju.
Lai izzinošā pastaiga stiprina organismu un veicina saturīgu brīvā laika pavadīšanu svaigā gaisā!

Maršruts izstrādāts projektā “Sports visiem”, kuru finansē Interreg VI-A Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programma 2021.-2027. gadam.

ES

Skip to content