Pašvaldība izsludina konkursu līdzfinansējuma saņemšanai starptautisku ūdens motosporta sacensību rīkošanai Alūksnē - Alūksnes novads

Pašvaldība izsludina konkursu līdzfinansējuma saņemšanai starptautisku ūdens motosporta sacensību rīkošanai Alūksnē

Pašvaldība izsludina konkursu līdzfinansējuma saņemšanai starptautisku ūdens motosporta sacensību rīkošanai AlūksnēAlūksnes novada pašvaldība ir izsludinājusi konkursu par pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu Pasaules čempionāta ūdens motosportā GT15 klasē un starptautisko sacensību “Alūksne cup”” organizēšanai.

Pretendentu uzdevums ir organizēt ūdens motosporta sacensības Alūksnes ezerā no šī gada 5. līdz 7. jūlijam atbilstoši Starptautiskās Ūdens motosporta federācijas noteikumiem, drošības un vides aizsardzības prasībām. Pasākuma rīkošanai pieejamais pašvaldības līdzfinansējuma apmērs ir 8000 EUR.

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas pieejamas Alūksnes novada pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv sadaļā “KONKURSI”. Pieteikumi konkursam līdz 17. jūnijam (ieskaitot) jāiesniedz elektroniski, ar drošu elektronisko parakstu parakstītus dokumentus nosūtot uz e-pastu albjss@aluksne.lv, vai personīgi Alūksnes Sporta centrā, Jāņkalna ielā 17A, Alūksnē.

 

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content